7η έκθεση Φωτογραφίας «Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός» Χανιά

Το Κρητικό Επιχειρηματικό Περιοδικό «Ην-Ων» συμμετείχε στον «Αγροτικό Αύγουστο 2013» τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων.
Το «Ην-Ων» υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός» ενώ παράλληλα οργάνωσε ενημέρωση για την «Αρχαία Κρητική Διατροφή» το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 στις 7:30 το βράδυ στην εξέδρα των κεντρικών εκδηλώσεων στο χώρο της Δυτικής Τάφρου των Χανίων.
Βασικοί ομιλητές ο αρχαιολόγος  Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ανάδειξης Οχυρώσεων Κρήτης κ. Μιχάλης Ανδριανάκης, η αρχαιολόγος –τμηματάρχης Μουσείων Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΚΕ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων κ. Ειρήνη Γαβριλάκη και ο πρώην καθηγητής Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Διεθνούς Παρατηρητηρίου για το οξειδωτικό στρές με έμφαση στην υγεία και στα αγροτικά προϊόντα Απόστολος Κυριτσάκης.
Η έκθεση διήρκεσε από 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013.

Written by