3η έκθεση Φωτογραφίας «Ιστορικού Θρησκευτικού Τουρισμού» Ιεράπετρα

Σε νέους δρόμους για την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και του πρωτογενούς τομέα προχωρά ο Δήμος Ιεράπετρας δημιουργώντας εκδηλώσεις ενημέρωσης με θέματα «Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός» και αγροδιατροφή.
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την αγροδιατροφή. Στα εγκαίνια της έκθεσης μίλησαν ο Δήμαρχος Ιεράπερας κ. Σήφης Αναστασάκης, ο Πανοσιολόγιότατος Κύριλλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπτύνης και Σητείας, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ιεράπετρας κ. Γιώργος Βαρδάκης και ο βουλευτής του νομού Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Δερμιτζάκης. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων τονίστηκε ότι τα ιστορικά θρησκευτικά μνημεία, η αρχαία κρητική διατροφή και τα προϊόντα της περιοχής είναι οι τρεις πυλώνες για την ανάπτυξη του τουρισμού. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν οι εκπρόσωποι του Κρητικού Επιχειρηματικού περιοδικού
«Ην-Ων» υπό  την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, με την συνεργασία του δήμου Ιεράπετρας.
Επίσης στη εκδήλωση παραβρέθηκαν αγρότες καθώς και ο Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Αργύρης Πανταζής.
Η έκθεση διήρκησε έως τις 4 Απριλίου 2013.
Είσοδος ελεύθερη.

Written by