1η Έκθεση «Ιστορικού Θρησκευτικού Τουρισμού» Ηράκλειο

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης έκθεσης με θέμα «Ιστορικό Θρησκευτικός Τουρισμός» στην Πύλη Βιτούρι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την έκθεση διοργάνωσε το Κρητικό Επιχειρηματικό Περιοδικό «Ην-Ων» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και με χορηγούς επικοινωνίας το ραδιόφωνο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, του Μουσικού Καναλιού 105,1FM και του ιστότοπου Πρακτορείο Ειδήσεων «Ην-Ων».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής Γιώργος Παναγιωτάκης ο οποίος υπογράμμισε την σημασία των ιστορικών θρησκευτικών μνημείων για την τουριστική προβολή της Κρήτης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Πιτσούλης και από τον Δήμο Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Αεράκης.

Επίσης παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μανώλης Κοκολάκης, από την 126η Σμηναρχία Μάχης Η Ευθυμία Καλλιόπη και ο Αλέξης Τσαπαρέκος.

Ενώ έστειλαν χαιρετισμούς οι βουλευτές Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 9 Νοεμβρίου 2012 θα φιλοξενηθεί η έκθεση στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Καστέλι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Written by