Νέα «συνταγή» στην Ιταλική μόδα

«Οι μικρές επιχειρήσεις μόδας δεν πρέπει να κλείσουν γιατί θα χαθεί η μαγεία της μόδας και το προσωπικό στοιχείο της» υπογράμμισε στο «Ην-Ων» ο ιδιοκτήτης της ιταλικής εταιρίας  σχεδιασμού γυναικείων ενδυμάτων «SPRUZZI» κ. Cesare de Paoli του οποίου τα ρούχα διανέμονται με τον διακριτικό τίτλο: «Donatella De Paoli».
Η συνταγή είναι μία λόγω της οικονομικής κρίσης διευκρίνισε «σχεδιάζουμε ρούχα με ποιότητα αλλά δεν είναι πολύ ακριβά και ο κάθε σχεδιαστής ανταποκρίνεται στους πελάτες του θέλοντας να διατηρήσει την προσωπική επικοινωνία μαζί τους για τον λόγο ότι η κάθε γυναίκα έχει απαιτήσεις και επιθυμίες καθώς και το δικό της προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ.
Βέβαια -παρατήρησε- τα ερεθίσματα των σχεδιαστών αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Συγκεκριμένα στην Αμερική και στην Β. Ευρώπη οι πολίτες δεν ακολουθούν την μόδα σε αντίθεση με τους Ιταλούς και τους Έλληνες.
Πρέπει να αναφέρω -συνέχισε- η μόδα δεν πρόκειται ποτέ να χαθεί γιατί μεταφέρεται η φαντασία των ανθρώπων επάνω σε πανί, όσο πρόκειται για τα ενδύματα, ενώ παράλληλα ο σχεδιαστής δημιουργεί τις νέες τάσεις σε μορφή και χρώματα.
Κάθε έξη (6) μήνες -είπε- η εταιρία μας παράγει 120 έως 160 σχέδια ενώ δοκιμαζόμαστε σε κάθε κολεξιόν όπως όλες οι εταιρίες του κλάδου. Σημασία έχει για μας να αρέσουν όλα τα σχέδια τα οποία τα παράγουμε σε πολλά χρώματα.
Κάθε κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους δημιουργώντας ένα διαφορετικό στυλ ένδυσης που να ικανοποιεί κάθε τύπο γυναίκας.
Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες γυναικών οι οποίες  θέλουν να ντύνονται νεανικά  ενώ οι τιμές μας στην λιανική για ένα σύνολο τριών κομματιών – ενδύματα για την εργασία και την ψυχαγωγία- αρχίζουν από 60 ευρώ και φθάνουν τα 120 ευρώ ενώ  για τις βραδινές ώρες φθάνουν και τας 200 ευρώ.
Η επιχείρηση είναι στην Μοντένα (κοντά στην Μπολώνια) της Ιταλίας και έχει δημιουργηθεί πριν 25 χρόνια και παραμένει οικογενειακή.
Τα μεγέθη των σχεδίων μας της εταιρίας μόδας είναι από 42 έως 52  ενώ ετοιμάζουμε το 2010 κολεξιόν για μεγέθη από 48 έως και 56 νούμερο.
Για τον χειμώνα προτείνουν οι αρμόδιοι της επιχείρησης αποχρώσεις σε λιλά, μπέζ και μπλέ ενώ στα βραδινά ρούχα το μαύρο χρώμα να είναι κυρίαρχο.

Πηγή 8ο Τεύχος Ην-Ων

Written by