ΛΕΥΚΑ ΟΡΟΙ

(0 Reviews)

ΛΕΥΚΑ ΟΡΟΙ – LEFKA ORI

(0 Reviews)

CRETA FARMS S.A.

(0 Reviews)

VIKOS HOTEL

(0 Reviews)

ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΩΝ

(0 Reviews)

ΑΡΕΤΟΥΣΑ

(0 Reviews)

Κρητών Επιχειρείν Cretan BusinesΔιαδικτυακή πλατφόρμα για τους απανταχού Κρήτες. Παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε Κρητικό επιχειρηματία να κοινοποιεί την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.
Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για επιχείρηση ανά κατηγορία, περιφέρεια, χώρα, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστότοπο, λογότυπο, περιγραφή δραστηριότητας, παρουσίαση προϊόντων-υπηρεσιών,  φωτογραφικό υλικό.
Η ψηφιακή διαδικτυακή πλατφόρμα έχει την επωνυμία Κρητών Επιχειρείν- Cretan Busines, βρίσκεται στην διεύθυνση: https://www.e-inon.gr/creta.
Αποτελεί μία ακόμη καινοτόμα ενέργεια του Κρητικού Επιχειρηματικού περιοδικού Ην-Ων, στο πλαίσιο υποστήριξης του Κρητικού επιχειρείν.
Δημιουργεί την πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα  προβολής Κρητών επιχειρηματιών που επικοινωνεί τα προϊόντα-υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.  Δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθούν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες.
Επιπλέον υπηρεσίες για τους εγγεγραμμένους η ανάρτηση των εταιρικών τους δραστηριοτήτων στην κατηγορία «Επιχειρηματικά Νέα» και στην «Ψηφιακή Εφημερίδα Γραφίδα» στην κατηγορία «Επιχειρείν»

Για δήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: e-inon@e-inon.gr.

Η Κρητών Επιχειρείν- Cretan Busines, πληρή όλες τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων - GDPR (Κανονισμός ΕΕ - 2016/679).
Επιχειρηματικά Νέα

Νέο ΔΣ Creta Farms

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας Creta Farms της 26ης...

Read more
Επιχειρηματικά Νέα

Νέα ημερομηνία ΓΣ ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ

Νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης για την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ορίστηκε για...

Read more
Επιχειρηματικά Νέα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία...

Read more